Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Husqvarna IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Egnahems BK 1 1 0 0 3
2 Ekenässjöns if 1 0 1 0 1
3 Huskvarna IF 2 0 1 1 1

Match

Egnahems BK

5 - 4
Zinkensdam, Huskvarna, Konstgräs
28 februari 2015
11:30

Huskvarna IF

Referat

Referat: Egnahems BK - Huskvarna IF

Efter 1,5 tim träning förra veckan utomhus. Så var det dags för första träningsmatchen. Motståndare var div 4 laget Egnahem som tränar 3 ggr/veckan. 16-man på laguppställningen var redo. Förlåt 15 stycken var vi eftersom Olof låg och sov. Klockan var ju faktiskt 10.30 !
EBK satte högsta fart men vi stod oftas rätt i positioner. Spelet var stundtals bra från våran sida. Tyvärr fick vi släppa 2 mål bakåt slutet av 1:a halvlek. Men det kändes bra.
2:a halvlek ändrade vi lite och satte högsta fart. Utdelningen kom redan 3 minuter in då Natur Oskar eller är det Ninja Oskar som tryckte in första målet. Par minuter senare var det dags för Hampus att göra 2-2 målet.
Sen slarvade lite i vårat positionsspel och då kunde EBK göra 2 mål. Då var det dags att göra lite förändringar. Kollade lite i publikhavet. Där hittade vi Mattias Staaf. Så det var bara att ge han en tröja. Det tog inte många minuter innan Arvid kunde göra 4-3 efter en hörna. En inövad variant som gick hem. Nu var vi på gång men EBK kunde göra kontra in ett mål 5-3. Misstänkt offside på 3 man. t.o.m domaren var lite osäker om han skulle blåsa. Men vi fortsatte och fick med oss en straff 2 min efter deras mål. Eftersom det är en ny säsong så fick Bosch stiga fram.(snart Backlunds tur) Hur enkelt som helst kunde han göra 5-4. Tyvärr slutade matchen med förlust 5-4. Men i stora drag så är vi nöjda med matchen.
Finns lite att jobba på men vi har 4 matcher till innan seriestart.
Snyggaste målgesten = Oskar ( fast det kan väl vem som helst göra)
Årets oväntade målskytt = Arvid
"Årets" målmiss = Jende som missade öppet mål.
Laginsatsen var bra under hela matchen.
Domarinsatsen var bra. Lite missar åt båda lagen
Vi tar med inställningen till nästa match som är om en vecka. Men först är det dags för uteträning nr 2.